Előfizetői tartalom

Itt az év vége: megindul az alkuszroham

Portfolio
Az idei év végi kgfb-kampányban már az ügyfelek kevesebb, mint fele érintett, de valójában váltani alig 180 000 autós fog. Az érezhető díjemelések ellenére egyre kevesebb ügyfélnek indokolt biztosítót váltani, a váltásban elsősorban az astrás ügyfelek lesznek érintettek. A biztosítások átlagárában 15 százalékos díjnövekedés jött idén, a direkt kárrendezést az Astra miatt ismét érdemes lesz megfontolni - hangzott el a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) sajtótájékoztatóján.

Papp Lajos, a FBAMSZ elnöke az idei kgfb-kampánnyal kapcsolatosan: Az évfordulón váltó ügyfelek száma folyamatosan csökken, közülük idén 180 000 ember válthat biztosítót 2015 végén, emellett 60-70 000 ember válthat szerződést biztosítón belül. A teljes ügyfélállomány körülbelül 40 százaléka rendelkezik január 1-jei évfordulójú biztosítással. Ez a csökkenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés