Előfizetői tartalom

Nyugdíjkasszák: eljött az igazság pillanata

MTI
Mind a négy magánnyugdíjpénztárnál elérte a tagdíjfizetők aránya a 70 százalékos minimumot szeptemberben a kasszák honlapjain közzétett információk szerint. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) törvényi kötelezettségének megfelelően a szeptember 30-i - és az azt megelőző hónapok - adatainak ismeretében áttekinti, hogy a hazai piacon tevékenykedő magánnyugdíjpénztárak megfelelnek-e a 70 százalékos tagdíjfizetési szabálynak - mondta az MTI-nek Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője.

Portfolio Öngondoskodás 2015 A pénztárakról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A magánnyugdíjpénztárakról szóló törvény 2015. január 1-jén hatályba lépett módosítása szerint jogutód nélkül, végelszámolással megszűnik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés