Előfizetői tartalom

Apad a kockázati tőke Magyarországon

Portfolio
A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) 2015 második negyedéves jelentése szerint 17 kockázatitőke-befektetés zárult le eredményesen ebben az időszakban. A kockázatitőke-alapok által végrehajtott tranzakciók összértéke 2,6 milliárd forintot tett ki. Az április és június között megvalósult invesztíciók közel fele az élettudományok terén realizálódott, ez az ágazat az üzleti és ipari termékek, valamint az üzleti és ipari szolgáltatások ágazatával együtt a kockázatitőke-befektetések értékének 81 százalékát fedte le a negyedév során.

2015 második negyedéve során 17 kockázatitőke-befektetést zártak le a magyarországi kockázatitőke-alapok, ami elmarad az előző negyedévben zárult 26 tranzakciótól, a befektetéseket tíz alap hajtotta végre, közülük a három legaktívabb valósította meg az ügyletek 73 százalékát. Az idei második negyedév során lezárt kockázatitőke-befektetések: összértéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés