Előfizetői tartalom

Nyolcéves rekord dőlhet meg Buffett miatt

Portfolio
Rekordévet zárhat a fúziók és felvásárlások (M&A) globális piaca, ha folytatódik az idei trend. A Dealogic adatai szerint idén az M&A piac 4,58 ezer milliárd dollárral zárhatja az évet, ami még a rekordnak számító 2007-es év 4,29 ezer milliárd dolláros ügyletértékeit is meghaladhatja - számol be a The Wall Street Journal.

Ha folytatódik az idei tendencia, akkor a fúziók és felvásárlások piaca 4,85 ezer milliárd dolláros ügyletértékekkel rekord évet zárhat. Összehasonlításképp, az eddigi rekordot tartó 2007-es évben összesen 4,29 ezer milliárd dollárral zárt a piac, bár az is igaz, hogy az év ugyanezen időszakáig 2007-ben már meghaladta a 3 ezer milliárd dollárt az M&A ügyletek értéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés