Előfizetői tartalom

Jó a gyorsjelentés, mégis esik az Allianz

Portfolio
Az elemzők által várt 1,78 milliárd eurót felülmúló, 2,02 milliárd eurós nettó eredményt ért el a második negyedévben az Allianz. További jó hír a német biztosítótól, hogy eddigi becslésének felső széléhez, 10,8 milliárd euróhoz fog közel állni idei évre várt működési eredménye. A rossz német részvénypiaci hangulatban a fentiek ellenére 1,6% körüli mínuszt mutatnak az Allianz részvényei.

Az egy évvel korábbinál 15%-kal magasabb, 2,02 milliárd eurós nettó eredményről adott számot péntek reggel közzétett második negyedéves gyorsjelentésében a német biztosítóóriás. A várt 1,78 milliárd eurónál is számottevően magasabb profit elsősorban annak köszönhető, hogy a vagyonbiztosításban alacsonyak voltak a kárkifizetések, egy év alatt 2,4%-kal 30,2 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés