Előfizetői tartalom

Kellemes meglepetés a Morgan Stanleytől (2.)

Portfolio
A várt 74 centnél valamivel magasabb, 79 centes egy részvényre jutó (tisztított) eredményt ért el a második negyedévben a Morgan Stanley. A 9,561 milliárd dolláros nettó bevétel is magasabb az elemzők által várt 9,1 milliárd dollárnál. Örülnek a befektetők a gyorsjelentésnek: a bank árfolyama jelenleg 3,7%-os emelkedést mutat a nyitás előtti kereskedésben.

A Reuters elemzői konszenzusát az egy részvényre jutó eredmény (EPS) szintjén 7%-kal, a bevételek szempontjából pedig 5%-kal múlja felül a Morgan Stanley második negyedéves eredménye. Az egy évvel korábbihoz képest ez 32%-os, illetve 12%-os emelkedést jelent.Az évesített tőkearányos megtérülés 9,9%-os volt. James P. Gorman elnök-vezérigazgató szerint a Morgan Stanley minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés