Előfizetői tartalom

Kemény ütést kaptak a Goldman befektetői

Portfolio
A vártnál jobb bevételi adatokat közölt a Goldman Sachs a második negyedéves gyorsjelentésében: az elemzők által várt 8,78 milliárd dollárhoz képest a bevétel végül 9,07 milliárd dollárt tett ki, az egy részvényre jutó nyereség azonban a magas jogi költségek miatt 1,98 dollár lett a várt 3,88 dolláros EPS-hez képest. A nyitás előtti kereskedésben a bank részvényárfolyama 0,8%-os mínuszban tartózkodik.

A vártnál jobb bevételi adatokkal rukkolt elő a Goldman: 8,78 milliárd dollár helyett 9,07 milliárd dolláros bevételi adatokat közölt 2015 második negyedévére vonatkozóan. Ezzel a várakozásokat 3,3%-kal múlta felül, azonban a tavalyi év azonos időszaki adataitól 0,6%-kal maradtak el a bevételi számok. Az egy részvényre jutó nyereséget a bank közlése szerint a jogi ügyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés