Előfizetői tartalom

Kinyitnak a görög bankok?

Portfolio
Ma ismét dönt a görög kormány a bankok nyitva tartásáról. Egy görög tisztségviselő az AP hírügynökségnek elismerte: nem valószínű, hogy a fiókok ezen a héten kinyithatnak, Dimitrisz Mardasz pénzügyminiszter-helyettes ugyanakkor egyes szolgáltatások újraindításáról beszélt. A vasárnapi EU-csúcs sorsdöntő lehet a totális összeomlás szélén álló görög bankrendszer számára.

A korábbi ígéret ellenére valószínűtlen, hogy ezen a héten kinyitnának Görögország bankjai - nyilatkozta az AP-nek egy kormányzati tisztségviselő. Christian Noyer, az EKB Kormányzótanácsának tagja a Reuters szerint azt mondta, lehetetlennek tűnik, hogy Ciprasz most újranyithassa a bankokat, az egyetlen megoldás Görögország számára a politikai megegyezés. George Katrougalosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés