Előfizetői tartalom

Kisebbfajta csalódás a Bank of Americánál (2.)

Portfolio
A várt 22,57 milliárd dollár helyett 21,2 milliárd dolláros bevételt, illetve az elemzői konszenzusban szereplő 29 cent helyett 27 centes egy részvényre jutó eredményt ért el a Bank of America. Az első negyedéves gyorsjelentés közzétételét követően az árfolyam 0,4%-os mínuszban áll a nyitás előtt. Fontosabb részletek: a jogi költségek, bírságok időszakán, úgy tűnik, túljutott a bank, a bevételek azonban zsugorodtak, a hitelezési veszteségek szerencsére csökkentek.

Egy évvel ezelőtt még nem volt nyereséges a Bank of America, a mostani eredmény azonban azt jelzi, hogy túl lehet a jogi költségek, bírságok legnehezebb időszakán a társaság. A bevételek szempontjából azonban még van hová fejlődni: az egy évvel ezelőttihez képest közel 7%-os a visszaesés, ami gyengébb az elemzők által vártnál is.A Bank of America részvénye 12%-ot esett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés