Előfizetői tartalom

Ezen rengeteg pénzt nyerhetnek a bankok

Portfolio
A készpénzkezelés területén a nagybankok akár több száz millió forintot is meg tudnának spórolni évente - véli Vér Béla, az Appello Kft. ügyvezetője - valamint a digitális csatornák fejlesztése is egy olyan terület, amellyel jelentősen faragni tudnak költségeiken a bankok. Nemzetközi viszonylatban a magyar bankoknál nem tapasztalható lemaradás az informatikai fejlettséget tekintve, ugyanakkor a kisebb bankok és nagyok között jelentős különbségek láthatóak a területen. A válság alatt előtérbe került a behajtás, a hitelmonitoring területe, de az utóbbi időben már a hitelfolyósítást támogató eszközöket is keresik a pénzintézetek.

Pénzügyi IT 2015 Vér Béla előadóként vesz részt a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján. Még nem késő regisztrálnia! Információ és jelentkezés Portfolio.: Milyen informatikai fejlesztésekkel tudnak a bankok faragni a kiadásaikon, és milyen gyorsan térülnek meg az ilyen jellegű projektek? Vér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés