Előfizetői tartalom

Így trükközik saját pénzével a guru

Portfolio
Miután szeptemberben Bill Gross a Janus Capitalnál folytatta pályafutását, jelentős mértékű tőke követte a gurut. Októberben és novemberben körülbelül 1,1 milliárd dollárnyi tőke érkezett a Gross által kezelt alapba, ennek egy jelentős része azonban egy olyan brókerügynökségtől jött, ahol Gross pénzügyi tanácsadója is dolgozik - számolt be a The Wall Street Journal.

Az októberi és novemberi nagy mennyiségű tőkebeáramlás hozzásegítette Gross alapját az 1 milliárd dolláros lélekhatár megugrásában. Ez azért is bír jelentőséggel, mivel a nagyobb befektetők 1 milliárd dollár alatti kezelt vagyonnal rendelkező alapokat nem nagyon vesznek számításba, amikor arról döntenek, hova fektessék a pénzüket, még akkor sem, ha azok mögött egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés