Előfizetői tartalom

Mi lesz a biztosítókkal 2015-ben? - Megszólalnak a vezérek

Portfolio
Örvendetes növekedést mutatott 2014-ben a magyar biztosítási piac. A nyolc legnagyobb díjbevételű társaság első emberét arra kértük év végén, értékeljék a mögöttünk álló esztendőt és adjanak előrejelzést 2015-re. Mindannyian válaszoltak alábbi kérdéseinkre, válaszaik rendkívül tanulságosak: 1. Hogy értékeli 2014-et saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából? 2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2015-re? 3. Mely termékek és szolgáltatások területén hozhat növekedést 2015 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató, Allianz Hungária 1. Úgy tűnik, elindult egy enyhe gazdasági növekedés, amely pozitív hatással lehet általában a biztosítási piacra és az emberek megtakarítási hajlandóságára is. Egyes területeken már látszanak a kezdődő jelek, amelyek a gazdaság fellendülésére utalnak. Az Allianz Hungária Zrt.-nél például az ipari vagyon-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés