Előfizetői tartalom

Mélyponton marad a diákhitel kamata

Portfolio
Nem változik a Diákhitelek kamata a következő fél évben. A Diákhitel Központ 5,75%-ban határozta meg a szabad felhasználású Diákhitel1 kamatát a 2015. január 1-je és június 30-a közötti időszakra vonatkozóan is. A kötött felhasználású Diákhitel2 kamatlábából az állami kamattámogatás folytán az ügyfelekre eső rész továbbra is fix 2% - áll a Diákhitel Központ mai közleményében.

Nem változik a Diákhitel kamata. Az ügyfelek a jelenleg is érvényes 5,75%-os kamattal számolhatnak a szabad felhasználású Diákhitel1 esetében. A kötött felhasználású Diákhitel2 2015. január 1-től június 30-ig érvényes teljes kamatlábát 7%-ban állapította meg a Társaság, azonban az ügyfelek számára felszámított kamat továbbra is fix 2%. Az ezen felüli kamatrészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés