Előfizetői tartalom

Szakít a Brokernet utódjával a CIG Pannónia

Portfolio
A CIG Pannónia közölte, hogy lejárt a korábban Brokernet nevet viselő Quantis Consulting Zrt.-vel kötött 5 éves stratégiai megállapodása, és azt nem kívánják meghosszabbítani. A Brokernet elévülhetetlen érdemeket szerzett a biztosító életbiztosítási portfóliójának gyors felépítésében, ám idén a Quantis az új értékesítésnek már csak ötödét hozta.

"A Társaság megítélése szerint ügyfelei és részvényesei érdekeit akkor szolgálja maradéktalanul, ha jó minőségű és stabilan növekvő, hosszú távon fizetett szerződésekből álló portfólió építésére törekszik. Ez eredményez versenyképes, előnyös megoldásokat az ügyfelek számára, és fundamentális értéknövekedést a befektetőknek. A Társaság az elmúlt öt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés