Előfizetői tartalom

Ezek az alapok vásárolták be magukat az Alibabába

Portfolio
Kijöttek az első részletes adatok az amerikai alapoktól, ebből kiderült, hogy az Alibabába a legnagyobb részesedéssel a T. Rowe Price és a Fidelity alapja rendelkezett. A két alap összesen 9 millió részvényt vásárolt, de a két alapkezelőnél 16 millió részvény volt. A Morningstar szerint a portfólióban való részesedés alapján a Renaissance IPO ETF-et lehetett kiemelni, a vagyont 10%-a volt szeptember végén Alibaba részvényekben - írja a Wall Street Journal.

A T. Rowe Price Growth Stock Fund és a Fidelity Contrafund az, amely leginkább bevásárolta magát a közelmúltban tőzsdére lépett Alibabába. Előbbi alap a harmadik negyedév végén 43 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezett, az Alibaba részvényeiből 6 millió darabot vettek, amely a hétfői záróár alapján 610 millió dollárt ért. A Fidelity alapja 110 milliárdot kezelt, a Morningstar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés