Előfizetői tartalom

Orbán Viktor már a következő harcra készül (2.)

Portfolio
Több "fajsúlyos kérdésről" számolt be Orbán Viktor a hétfői napirend előtti felszólalásában. Beszélt az árvízi helyzetről, a bankok elszámoltatásáról, a rezsicsökkentés folytatásáról, az uniós milliárdokról és a legfontosabb gazdasági eredményekről. A pénteken benyújtott elszámoltatási törvénnyel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy már látja Brüsszelben a mozgolódást.

Elszámoltatás A legaktuálisabb kérdésekről számolt be Orbán Viktor a parlamenti képviselőknek. A kormányfő az árvízi helyzet részletezése után bankok elszámoltatásáról beszélt napirend előtti felszólalásában. Úgy vélekedett, hogy hatalmas munka áll még előttünk, mivel a bankok elszámoltatása során rengeteget kell számolni. "Kétségtelenül szép dolog, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés