Előfizetői tartalom

Indulhat a buli a Citinél

Portfolio
Némiképp nagyobban lesznek a Citigroup harmadik negyedéves költségei a második negyedévi állapothoz képest. A kockázati- és mérlegmenedzsmenthez társuló magasabb költségekkel a bankcsoport bizonyítani akarja a szabályozói szervek felé egy nagyobb osztalékfizetési és részvényvisszavásárlási akció megalapozottságát- írja a Reuters.

Márciusban a Fed elutasította a Citigroup legutóbbi részvényvisszavásárlási és osztalékfizetési tervét. A társaság elismerte, korábban rosszul értelmezték a Fed elvárásait a stressz teszthez kapcsolódóan, de a társaság pénzügyi igazgatója, John Grespach szerint a Citigroup jó úton halad afelé, hogy a szükséges változtatásokat meghozza. Kiemelte továbbá, hogy már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés