Előfizetői tartalom

Habzsolják a privátbankokat

Portfolio
Svájcban szinte nem telik el nap anélkül, hogy valaki ne jelentene be egy újabb tranzakciót. A Reuters azt írta, hogy a Notenstein vásárol be, az LBBW svájci ügyfeleinek vagyonát vásárolják meg, az 1 milliárd frankos vagyon átvétele a negyedik negyedévben zárulhat le. A szigorúbb jogszabályi követelmények miatt ráadásul a trend folytatódására van kilátás.

Folytatódik a konszolidáció a svájci privátbanki piacon, a Raiffeisen tulajdonában lévő Notenstein bejelentette, hogy szándékában áll felvásárolni az LBBW (Landesank of Baden-Wuerttemberg) svájci ügyfeleinek eszközeit. Körülbelül 1 milliárd svájci franknyi vagyon lehet az üzletágban, a tervek szerint ennek nagyobb részét venné át a Notenstein. A Wegelin bank nem amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés