FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Bezáródott az ajtó az oroszok előtt

Portfolio
Egy hónapja még több orosz cég is sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre, viszont az ország elleni szankciók és a maláj gép lelövése ismét borús fellegeket hozott a piac fölé. Több szakértő is egyetért abban, hogy nagyon nehéz lesz ilyen környezetben bármilyen cégnek is forrást szereznie, a nemzetközi befektetők nem szívesen fektetnek be. Lapértesülések szerint esetleg az jelenthet megoldást, ha a fejlett piacok helyett a feltörekvő piacokon próbálkoznak.

Az ukrán-orosz feszültségek enyhülésére hivatkozva több orosz vállalat, például az OAO Sberbank és az Alfa Bank is euró alapú kötvénykibocsátásra szánta el magát júniusban, az országgal szembeni szankciók bevezetése és a maláj utasszállító július 17-i lelövésé azonban azzal fenyeget, hogy a befektetők elfordulnak az országtól. Egyébként sem volt olyan fényes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés