Előfizetői tartalom

Ha nincs az integráció, rejtve marad az Orgovány csődje

Portfolio
A takarékok integrációja nélkül nem derült volna fény az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet helyzetére - mondta Németh Lászlóné a Hír Tv-nek. Szerinte nem kell több ilyen esetre számítani, már csak 4-5 takarék átvilágítása nem zárult le teljesen, az SZHISZ eddig jól vizsgázott. Az államtitkárt az útépítések kapcsán visszamenőlegesen kivetendő adóról is megkérdezték, aki nem tud arról, hogy ilyet terveznének.

Németh Lászlóné fontosabb kijelentései: a takarékok integrációjának pozitív eredménye a mostani eset. Az előző három takarék csődje váratlanul következett be, úgy, hogy nem volt arra esély, hogy a felszámolók a kasszában akár két forintot is találtak volna. ehhez képest a törvény alapján elkezdték a takarékok átvilágítását, amit nemzetközi auditor cégek végeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés