Előfizetői tartalom

Nem válik meg leányától az UniCredit

Portfolio
Többször is felröppent az utóbbi években az UniCredit tulajdonában lévő alapkezelő eladásának lehetősége. Egy friss beszámoló szerint a bank egyértelműen állást foglalt a Pioneer mellett, kimondták, hogy stratégiai fontosságú a csoport számára és még egy kisebb pakettől sem válnának meg. Pedig piaci pletykák szerint a CVC Capital Partners is érdeklődött - írja a Reuters.

Az utóbbi években többször is felmerült a Pioneer Investments eladása, azonban egyszer sem jutottak el oda a felek, hogy a tranzakciót le is zárhassák. Sőt, egy friss bejelentés szerint nem akar az UniCredit megválni a tulajdonrészétől. Paolo Fiorentino vezérigazgató-helyettes szerint az alapkezelő a bank számára stratégiai fontosságú és nem tervezik a leánycég eladását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés