Előfizetői tartalom

Kihagyhatatlan üzlet Ázsiában

Portfolio
A több mint 200 milliárd dolláros vagyont kezelő svájci privátbank, a Lombard Odier kimagasló növekedést tudott elérni Ázsiában, a vezetőség pedig kifejezetten optimista a jövőt illetően. Éves szinten akár 20%-os növekedés is elérhető, különösen nagy a kereslet a helyi ügyfelek részéről a portfóliókezelésre. Lapértesülések szerint a bázis egyelőre alacsony, de a 8 milliárd dolláros vagyon éveken belül többszöröződhet, ha sikerül új ügyfeleket bevonzani az üzletághoz.

Genf legrégebbi privátbankja, a Lombard Odier a leggyorsabban növekvő régiókra is koncentrál, ez nem is volt rossz üzlet, hiszen 2013 vége óta 15-20 százalékkal nőtt a kezelt vagyon Ázsiában. Jelenleg az ázsiai üzletág 40 privátbankárt foglalkoztat, a régióban 8 milliárd dolláros vagyont kezelnek. Vincent Magnenat vezető szerint a mostanihoz hasonló növekedést akarnak elérni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés