FONTOS Majd 40 éves mélypontról fordult vissza jen: ez a részvényeidet sem kíméli!
 
Előfizetői tartalom

Megjelentek a Deutsche Bank akciójának részletei (2.)

Portfolio
Ismertette hamarosan várható tőkeemelésének részleteit a Deutsche Bank. Eszerint: a jegyzési időszak június 6-a és június 24-e között lesz, a meglévő részvényesek 18 meglévő részvényükhöz 5 újat jegyezhetnek 299,8 millió új törzsrészvényt bocsát ki a Deutsche Bank 22,5 euró lesz a jegyzési ár, ami az aktuális árfolyamhoz képest több mint 23%-os diszkontot jelent a tőkeemeléssel így összesen 6,75 milliárd eurót tervez begyűjteni a bank, szemben a korábban jelzett, 8 milliárd eurós teljes tőkeemelés részét képező 6,3 milliárd eurós részvénykibocsátással.Az árfolyam 1,1%-os esést mutat jelenleg.

A fenti kondíciók mellett egyszerre három piacon (Németország, Nagy-Britannia, USA) bocsátja ki új részvényeit a Deutsche Bank. Az értékpapírok 2014. január 1-jéig visszamenőleg jogosultak lesznek osztalékra. A tőzsdén várhatóan június 25-től lehet kereskedni velük. A bank 1,75 milliárd eurót már értékesített a katari család érdekeltségét jelentő Paramount Services...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés