Előfizetői tartalom

Itt állnak a brüsszeli kifizetések

Portfolio
Az Európia Uniós pályázatok kifizetése számos ok miatt áll, a jéghegynek csak a csúcsa, hogy az intézményrendszer teljes átalakítása miatt április 15-e óta a számlákat nem fizeti ki az EU. Problémák vannak még a szélessávú internet kistérségi kiépítésével, az autópálya építéssel és felújítással, de a legújabb információk szerint már bizonyos kutatás-fejlesztési pályázatoknál is találtak hiányosságokat. A magyar fél bizakodik, nem feltétlenül kell büntetésre számítani, optimista forgatókönyv esetén a közeljövőben megindulhat a kiküldött számlák kifizetése is - írja a 444.hu hírportál.

A portál birtokába jutott brüsszeli levélben az áll, hogy újabb kifizetések akadtak el, a regionális támogatások főigazgatóságán dolgozó szakértő szerint az Európai Bizottság nem egyenlíti ki a még decemberben leadott, kutatás-fejlesztési pályázatokra beadott számlákat. A levél alapján a pályázatok menedzselésében és az ellenőrzési rendszerben jelentősebb problémákat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés