Előfizetői tartalom

Várva várt bejelentés: arabok segítik meg a Deutsche Bankot

Portfolio
8 milliárd eurós tőkeemelést tervez a Deutshe Bank, hogy kikerüljön Európa legrosszabb tőkehelyzettel rendelkező bankjai sorából. Az összeg 6,3 milliárd eurós, júniusra tervezett részvénykibocsátásból és a katari királyi család 1,75 milliárd eurójából állhat össze - írja a Financial Times. A tőkeemelés hígító hatásával szemben jó hír a részvényeseknek, hogy a bank megerősítette 2015+ névre hallgató stratégiai tervét. A hírekre összességében eddig 1,6%-ot gyengült a bank árfolyama.

Hasonló témák is terítékre kerülnek a Portfolio.hu holnapi konferenciáján. Regisztráljon Ön is! 6,3 milliárd eurós részvénykibocsátást és a katari királyi család befektetési alapjaként működő Paramount Services Holdingstól további 1,75 milliárd eurós tőkeemelést tervez végrehajtani a Deutsche Bank. A királyi család a Credit Suisse-ben, a Bank of Americában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés