Előfizetői tartalom

Emberek tízezrei futnak a pénzük után - Az egész világot rászedték

Portfolio
A Madoff-botrány évekkel ezelőtt pattant ki, azonban a befektetők kártérítése még most sem fejeződött be. Az amerikai igazságügyi minisztérium által felállított alapban jelenleg 4,05 milliárd dollár van, miközben 51 700-an több mint 40 milliárd dolláros befektetésüket szeretnék viszontlátni. A hatóságok szerint a becsültnél jóval több károsult lehet, 119 országban voltak befektetők, így a kártérítési procedúra is elhúzódhat - írja a Reuters.

Évekkel ezelőtt Bernard Madoff csalási óriási port kavart a piacon, a szakember által üzemeltetett piramisjáték hatalmas veszteséget okozott a befektetőknek, a legfrissebb hírek szerint a károsultak száma a becsültnél is jóval magasabb. Felállítottak Amerikában egy alapot, hogy a károsultaknak vissza tudjanak adni bizonyos összeget, viszont a hivatalos adatok szerint 51 700-an...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés