Előfizetői tartalom

19 000 ember kerül az utcára

Portfolio
A brit bankóriás Barclays februárban már bejelentette, hogy nagyobb elbocsátásokra készül, azonban csak az utóbbi hetekben lehetett megtudni pontosabb részleteket az átalakításról. A Wall Street Journal szerint a bank csak a befektetési banki divízióban a következő három évben 7000 embertől akar megválni, míg a teljes létszámleépítés a 19 000 főt is elérheti. A bank drámai változtatásokra készül, csak azokra az üzletágakra fókuszálnak, ahol megfelelő kapacitással, mérettel és versenyelőnnyel rendelkeznek.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio Hitelezés 2014 konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A Barclays már bő egy hónapja meglebegtette, hogy jelentősebb változtatásra készülnek a bankon belül, hogy javítsák a bank teljesítőképességét. A ma bejelentett tervek szerint a befektetési banki divízióban a munkatársak negyedétől megválnak a következő három évben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés