Előfizetői tartalom

A JP Morgan rosszabbul teljesít (2.)

Portfolio
A JP Morgan amerikai bankóriás az idei első negyedévben a várt 24,53 milliárd dolláros bevételhez képest jóval alacsonyabb, 23,9 milliárdos bevételről adott számot. A bank egy részvényre jutó eredménye szintén elmaradt az 1,4 dolláros elemzői konszenzustól, csupán 1,28 dollár lett. A bank részvényeinek árfolyama a jelentésre jelenleg 2,2 százalék feletti mínuszban jár a tőzsdék nyitása előtt.

A jelentés főbb pontjai: - A bank befektetési- és jelzálogpiaci üzletága is gyenge teljesítményt nyújtott - 0,4 dollárra emelik az osztalékot, a negyedévben 0,4 milliárdért vásároltak vissza részvényeket - Hatalmas jogi költségek rontották az eredményt Csalódást keltően gyenge számokat tett közzé a JP Morgan az amerikai tőzsdék nyitása előtt, aminek hatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés