Előfizetői tartalom

Nagyobb felvásárlás készülődik a vagyonkezelési piacon

Portfolio
Januárban lehetett először arról hallani, hogy értékesítenék a Russel Investments indexszolgáltatót és vagyonkezelőt, most viszont már arról hangos a média, hogy milyen érdeklődők jelentkeztek be. Egyelőre két magántőke óriásról, a Blackstone-ról és a Bain Capitalról lehet hallani, de vélhetően a potenciális érdeklődők köre ennél jóval szélesebb. A több százmilliárd dolláros vagyont kezelő cégért 3 milliárd dollárt is el lehet kérni, az behatárolja a vásárlói kört, hogy az egyes üzletágakat egy csomagban adnák el - írja a Bloomberg.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Januárban lehetett először arról hallani, hogy a Northwestern Mutual életbiztosító értékesíteni kívánja a csoporthoz tartozó alapkezelőt, a Russel Investments-et. A biztosító részéről akkor azok a hírek érkeztek, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés