Előfizetői tartalom

A botrány miatt távozik a Deutsche Bank egyik vezetője

Portfolio
A kamatmanipulálási botrány kapcsán több kritika is érte a Deutsche Bankok, egy januárban kiszivárgott német felügyeleti jelentés szerint nagy problémát jelent, hogy a banknál nem történtek a felsővezetésben változások. A Reuters cikke szerint viszont megtört a jég, a bankóriástól távozik a globális compliance vezető, Andrew Procter, aki egy ügyvédi irodánál folytatja a pályafutását. A banknál a helyettes vezető irányítja Procter csapatát egészen addig, amíg a bank nem talál tartós megoldást a pótlására.

A legújabb hírek szerint a Deutsche Bank egyik vezetőjének is távoznia kell a kamatmanipulálási botrány miatt, a Reuters azt írja, hogy a bankóriás globális compliance vezetője, Adrew Procter hagyja ott a céget, méghozzá éppen a német felügyelet nyomásgyakorlása miatt. A lap szerint a Bafin januárban kiszivárgott jelentésében több név is szerepelt, akiktől meg kellene válni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés