Előfizetői tartalom

Soros alapja mindenkit lepipált

Portfolio
Közzétették a legnagyobb nyereséget összehozó hedge fund alapítók rangsorát, az LCH Investments szerint 2013-ban Soros György végzett az élen, az alapja 5,5 milliárd dolláros nyereséget hozott össze. Ráadásul a gyűjtés szerint ma nincs más olyan befektetési guru, aki többet nyert volna pályafutása alatt, mint ő. A Quantum Fund sajátossága, hogy évek óta csak családi vagyont kezel, külső befektetőkét nem - írja a Financial Times.

Az LCH Investments minden évben elkészíti a 20 legnagyobb nyereséget elérő fedezeti alapot tartalmazó listáját, a 2013-as friss összesítésük szerint a legtöbb pénzt a Soros György által alapított Quantum Fund érte el, amely a legsikeresebb hedge fund is egyben. A gyűjtések szerint az alapítása óta a Quantum teljes nyeresége 39,6 milliárd dollár volt, amelyből 5,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés