Előfizetői tartalom

Európában bocsát ki kötvényeket a Verizon

Portfolio
Több mint 5 milliárd dollár értékben bocsát ki kötvényeket a Verizon Communications Európában, azt követően, hogy tavaly rekordösszegű vállalati kötvénykibocsátást hajtottak végre - írja a Bloomberg. Az, hogy a vállalat Európa mellett tette le a voksát, talán azzal magyarázható, hogy a cég bízik az alacsony kamatszint tartós fennmaradásában.

8 és 12 éves lejáratú, euróban denominált kötvények és 20 éves futamidejű, fontban denominált kötvények kibocsátásáról döntött a múlt hét során a Verizon Communications, azt követően, hogy a tavalyi évben rekordnak számító, 49 milliárd dollár értékben dobott piacra kötvényeket. A Verizon az ügyhöz közel álló, meg nem nevezett források szerint 1,75 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés