Előfizetői tartalom

Megőrülnek a milliomosok a részvényekért

Portfolio
Egy friss felmérés szerint az amerikai privátbanki ügyfelek döntő többsége optimistán tekint a jövőbe, például a válaszadók 70%-a legalább olyan jó vagy még jobb évre számít, mint tavaly. A Morgan Stanley felmérése szerint a bizonytalanságok ellenére a befektetők bizakodók, leginkább amerikai technológiai részvényeket vásárolnának. Az ügyfelek szerint év végére az ügyfélportfóliókban akár 50%-os értéket is elérhetnek a részvények, miközben ennek felét a kötvény típusú befektetések - írja a MarketWatch.

A Morgan Stanley friss kutatása szerint a privátbanki ügyfelek nagyon optimistán tekintenek a jövőbe. A 2013 utolsó negyedévében készített felmérés alapján a privátbanki ügyfelek annak ellenére látják derűsen a jövőt, hogy számos kérdőjel van az amerikai gazdaság állapotával, a költségvetési hiány kezelésével és a geopolitikai feszültéségekkel kapcsolatosan. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés