Előfizetői tartalom

Bejelentették: 15 ezer hiteladóst mentettek meg

Portfolio
2013 végéig több mint 15 ezer bajba került adós lakását ajánlották fel a Nemzeti Eszközkezelőnek, ezzel a társaság elérte a korábban kitűzött célt - jelentette be egy mai sajtótájékoztatón Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. Tavaly 23,5 milliárd forintot költött a kormány a programra, idén 37 milliárd forintot szánnak rá. 2014 végéig a korábbi terveknek megfelelően 25 ezer lakás átvételét tervezik.

Sajtótájékoztatón mutatta be a Nemzeti Eszközkezelő 2013-as eredményeit Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Csillag Tamás, a társaság vezérigazgatója. Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter többek között az alábbiakat ismertette: A társaság teljesítette eddig a 2011-ben vele szemben megfogalmazott elvárásokat, de még 2014-ben is bőven lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés