Előfizetői tartalom

Mi lesz a biztosítókkal 2014-ben? - Megszólalnak a vezérek

Portfolio
2013 sem hozott kiugró növekedést a hazai biztosítási piac számára. A nyolc legnagyobb díjbevétellel rendelkező társaság első emberét kérdeztük meg arról, jobb lesz-e 2014. Akik közülük válaszoltak, az alábbi kérdéseinkre tették ezt: 1. Hogy értékeli 2013-at saját biztosítója és a biztosítási piac szempontjából? 2. Mit tekint saját biztosítója és a szektor előtt álló legnagyobb kihívásnak 2014-re? 3. Mely termékek és szolgáltatások területén hozhat növekedést 2014 saját biztosítójánál, illetve a biztosítási szektorban?

Kisbenedek Péter elnök-vezérizgató, Allianz 1. A 2013-ban a gazdasági kilátásokban tapasztalható kismértékű, de nem számottevő javulás ellenére, továbbra is változékony gazdasági klímával és kihívásokkal teli piaci körülményekkel kellett szembenéznie a biztosítási szektornak. Ennek ellenére továbbra is stabil tőkehelyzettel és megfelelő tartalékokkal rendelkezünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés