Előfizetői tartalom

Befektetési társaságnál helyezkedik el a volt pénzügyminiszter

Portfolio
A magántőke társaságok az utóbbi időben nagy érdeklődést mutattak az állami szektor korábbi magas beosztású szakértői iránt, ebbe a sorba illik bele, hogy a Warburg Pincushoz csatlakozik jövő márciustól Timothy Geithner. A szakember pénzügyminiszterként kulcsszerepet játszott abban, hogy a válsággal az amerikai gazdaság meg tudott birkózni - írja a Bloomberg.

A volt amerikai pénzügyminiszter, Timothy Geithner jövő márciustól csatlakozik a világ egyik legnagyobb magántőke társaságához, a Warburg Pincushoz. Az 52 éves szakember a hivatalos közlemény szerint 2014. március 1-től tagja a Warburg Pincus csapatának, méghozzá elnöki és ügyvezetői pozícióban. Feladat az lesz, hogy a cég irányításában is segédkezzen, közvetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés