Előfizetői tartalom

A semmiért szedtek pénzt, ezért most a bankok fizetnek

Portfolio
A Bank of America tárgyalásokat folytat az amerikai pénzügyi fogyasztóvédelmi hivatallal a hitelkártyákhoz kapcsolt, a hivatal szerint értéktelen termékek értékesítésének ügyében - írja a Bloomberg. Ha végre megszületik az egyezség, akkor a bankszektor egy 2012 óta tartó ügyet tudhat majd maga mögött, ami súlyos dollármilliókba került a pénzintézeteknek.

Még folynak a tárgyalások a Bank of America és az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság között egy hitelkártyák mellé nyújtott szolgáltatásokról szóló ügyben. A hatóság 2012-ben kezdett szektorszintű vizsgálatot a hitelkártyákhoz kapcsolt szolgáltatások körében, a Capital One pénzintézet például 210 millió dollárt fizetett kárpótlásként és bírságként ezek miatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés