Előfizetői tartalom

Magyarországra teszi át régiós M&A központját az Allen & Overy

Portfolio
Az Allen & Overy nemzetközi ügyvédi iroda budapesti irodájának új regionális M&A partnere lett Hugh Owen, aki eddig Pozsonyban dolgozott és az ügyvédi iroda közép- és délkelet-európai partnereként, egyben délkelet-európai részlegének vezetőjeként tevékenykedett. A szakember Lengyel Zoltán vezető partnerrel együttműködve a budapesti iroda irányításában is részt vesz. Fontos fejlemény, hogy az ügyvédi iroda ezzel a lépéssel a közép-kelet-európai régiós M&A szakterületének központját Szlovákiából Magyarországra hozza - áll a társaság közleményében.

A jövőben Hugh Owen a budapesti ügyvédi irodából irányítja az Allen & Overy regionális M&A praxisát. A szakember eddig az Allen & Overy közép- és délkelet-európai partnereként, egyben délkelet-európai részlegének vezetőjeként dolgozott Pozsonyban. Hugh Owen csatlakozásával a budapesti iroda az Allen & Overy regionális M&A tanácsadói tevékenységének központjává válik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés