Előfizetői tartalom

A nagy emelkedések után is van fantázia a részvényekben

Portfolio
A globális alapkezelési piacon felértékelődtek az utóbbi években a dinamikusan kezelt vegyes alapok, az Aberdeen AM egyik portfólió-menedzsere a mai napon tartott előadásában arról beszélt, hogy miként is látják a piacokat. Makrogazdasági fronton úgy vélik, hogy egyre erősebb a globális növekedési momentum, viszont az egyes régiók között nagyok az eltérések. A saját portfóliójukban éppen ezért nagyobb arányban tartanak feltörekvő piaci eszközöket. A szakértő szerint a részvények még mindig a kötvényekhez viszonyítva attraktívnak számítanak, viszont a bizonytalan környezetben érdemes lehet az alternatív befektetések irányába elmozdulni.

Hasonló témákról is szó esik az október 30-i Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferencián. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Több dolgot is figyelembe kell venni, ha egy diverzifikált portfóliót összeállítunk, az egyes eszközosztályok és régiók közötti választáskor meg kell nézni a makrogazdasági környezetet, az értékeltséget, valamint az általános befektetői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés