Előfizetői tartalom

Hoppon maradt a kötvényaukción a Goldman

Portfolio
A New York-i Fed-nél még szeptember első felében volt egy informatikai meghibásodás, amiért a 3 és hat hónapos kincstárjegy aukciónak az ajánlatait kézzel kellett bevinni a rendszerbe. A Goldman Sachs számára közvetlen veszteséggel járt egy elírás, a bank mind a két papírból akart vásárolni, azonban végül a 3 hónapos papírokból egyet sem kaptak, a hat hónaposokból pedig a kértnél többet - írja a Financial Times.

Az egyik amerikai kincstárjegy aukción hiba történt a jegyzésnél, ami a Goldman Sachs esetében azt jelentette, hogy nem jutottak hozzá az általuk lejegyezni kívánt papírokhoz. A lap szerint szeptember 9-én a New York-i Fed-nél az informatikai rendszer meghibásodott, ezért a meghirdetett kötvényaukciónál az egyik hivatalnoknak kellett kézzel bevinnie az ajánlatokat. Elírás miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés