Előfizetői tartalom

A vád szerint csaltak és hazudtak a JP Morgan bankárai

Portfolio
A JP Morgan korábbi alkalmazottainak botrányos, londoni bálnaként emlegetett ügyében ma ismertették a vádpontokat: Javier Martin-Artajo és Julien Grout ezek szerint csalást követhettek el, amikor könyvelések és egyéb dokumentumok meghamisításával fedték el az általuk okozott több milliárd dolláros veszteséget - írja a Marketwatch.

A JP Morgan két korábbi alkalmazottját a londoni bálnaként emlegetett hatalmas kereskedési veszteség ügyében bíróság elé állították New York-ban. Javier Martin-Artajót és Julien Grout-ot a könyvelések és egyéb dokumentumok szándékos meghamisításával vádolják, és az amerikai értékpapír-felügyelet szabályait is megszeghették. A vádlottak az ügyész szerint a bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés