Előfizetői tartalom

Óriásit nyert a TV2 tulajdonosával a magántőke társaság

Portfolio
Az SVG Capital közzétette az első féléves jelentését, a várakozások meghaladó számok publikálását követően a cég papírjai 4,7%-ot emelkedtek. Az alternatív vagyonkezelő, amely más magántőke társaságok alapjaiba vásárol be, a nettó eszközértékét fél év alatt 23%-kal tudta növelni. Közvetetten olyan cégeket találunk a portfóliójában, mint a Hugo Boss, az iglo Group vagy éppen a a TV2 tulajdonos ProSiebenSat. Utóbbi kitettségük fél év alatt közel a duplájára emelkedett, de a legnagyobb részesedéssel bíró Hugo Boss pakett is 15%-kal emelkedett - írja a Financial Times.

A londoni tőzsdén jegyzett magántőke társaság, az SVG Capital tegnap tette közzé a gyorsjelentését, és mivel a várakozásoknál jobb számokat közölt a cég, a társaság árfolyama is jelentős emelkedést tudott felmutatni, a papírok 4,7%-kal emelkedtek a hétfői kereskedésben. A bejelentés szerint az első félévben a társaság portfóliójában lévő cégek értéke 23%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés