Előfizetői tartalom

Eladhatja ukrán bankját az Intesa Sanpaolo

Portfolio
Piaci információk szerint az olasz Intesa Sanpaolo aktívan keresi a lehetőségeket, hogy minél hamarabb el tudja adni az ukrán leánycégét. Hírügynökségek beszámolója szerint már fel is kérték a BNP Paribas helyi leányát tanácsadónak a tranzakció lebonyolítására. A Kommersant szerint három potenciális érdeklődő van a Pravexre, az olasz bank pedig csak komoly veszteségek után tud majd kiszállni az ukrán piacról.

Több hírügynökség is megerősítette, hogy a legnagyobb olasz kereskedelmi bank, az Intesa Sanpaolo tárgyalásokat folytat az ukrán leányvállalatának, a Pravexnek az eladásáról. A Reuters forrásai szerint a magyar CIB Bank tulajdonosa nagyon aktívan keresi a potenciális vásárlókat, az ukrán leányát minél gyorsabban értékesíteni kívánja. Befektetési tanácsadóként a BNP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés