Előfizetői tartalom

A vártnál is erősebb negyedévet zárt a Goldman Sachs (3.)

Portfolio
A Goldman Sachs csatlakozott a JP Morgan, a Wells Fargo és a Citigroup pozitív meglepetést okozó csoportjához a vártnál kedvezőbben alakuló negyedéves számaival. Az elemzők által várt 2,83 dollárral szemben 3,7 dolláros egy részvényre jutó eredményt ért el a Goldman Sachs az elmúlt három hónapban. A bankcsoport bevétele a várt 7,98 milliárd dollárral szemben 8,61 milliárd dollárra rúgott. Az amerikai tőzsdenyitás előtt a bank papírjai közel 0,7 százalékos pluszban mozognak.

Felülteljesítette a várakozásokat a Goldman Sachs A Goldman Sachs második negyedéves egy részvényre jutó eredménye a várt 2,83-nál jóval erősebb, 3,7 dollár lett. A bevételeket tekintve is jól teljesített a bank az elmúlt három hónapban, az elemzők 7,98 milliárd dollárt vártak, ezzel szemben a Goldman 8,61 milliárd dolláros bevételről adott számot. Ez éves alapon 30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés