Előfizetői tartalom

A legnagyobb guruk tanácsolják: csak nyugalom

Portfolio
A legnagyobb kötvénypiaci befektetők úgy vélekednek, hogy a legrosszabb időszak már lecsengett az amerikai állampapírok piacán - számol be a Bloomberg hírügynökség. A 10 éves amerikai kötvényhozam az elmúlt hetekben ijesztő mértékben emelkedett és meghatározó szinteket lépett át, és a pánikhullám más piacokra is átterjedt.

Úgy gondolom, hogy július már más lesz ebből a szempontból - jelentette ki a júniusi amerikai kötvénypiaci trendekkel kapcsolatban Jeffrey Gundlach, a DoubleLine Capital LP kötvényportfólió kezelője. Várakozása szerint lehet még majd profitra szert tenni az év hátralévő időszakában.Kapcsolódó cikkünk2013.06.24Kétéves csúcsra ugrott az amerikai 10 éves kötvényhozamEközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés