Előfizetői tartalom

Végelszámolják a Pannónia magánnyugdíjpénztári ágát

Portfolio
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a BÉT honlapján közzétette, hogy a stratégiai partnerségben lévő Pannónia Nyugdíjpénztárban az önkéntes nyugdíjpénztári ágazatba 2013. július 1-jei hatállyal beolvad a XI. kerületi Polgármesteri Hivatal Munkavállalói Nyugdíjpénztára. A magánnyugdíj-pénztári ágazat pedig végelszámolás útján, jogutód nélkül megszűnik, így a Pannónia Nyugdíjpénztár egyágazatos modellben, önkéntes nyugdíjpénztárként működik tovább.

Az önkéntes ágazat taglétszáma 350 fővel, vagyona pedig 628 millió forinttal bővül a beolvadás révén. A Pannónia Nyugdíjpénztár taglétszáma így 35 250 fő, vagyona pedig 77,1 milliárd forint. A beolvadással folytatódik a 2012-ben indult folyamat, amelynek célja a Pénztár taglétszámának és vagyonának további növelése. 2012-ben a Mobilitás Nyugdíjpénztár beolvadásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés