Előfizetői tartalom

A vállalati kötvényekben még mindig van potenciál

Portfolio
A befektetők az alacsony kamatkörnyezetben olyan eszközosztályokat keresnek, amelyek a kockázatmentes kötvényhozamoknál többet hozhatnak, a vállalati kötvénypiac pedig a hozamcsökkenések után is jó alternatíva lehet. Az Aberdeen Alapkezelő mai ügyfél-szemináriumán tartott előadás szerint a hozamvadászat és a piaci kilátások támogatják a vállalati kötvénypiacot, a befektetők szép hozamokat érhetnek el, akár Európában, akár a feltörekvő piacokon vesznek fel pozíciót. A kötvényszegmensre fókuszáló alapszektor dinamikusan bővült az utóbbi években, a tőkeáramlás várhatóan fennmarad, hiszen az alapok jó visszatekintő hozamokkal büszkélkedhetnek.

Az Aberdeen Alapkezelő mai ügyfél-szemináriumán a vállalati kötvénypiacról volt szó, azon belül is az európai és a feltörekvő piaci tendenciákról, ugyanis ezeket a piacokat nagyon attraktívnak tartják az alapkezelőnél. Az előadást az Aberdeen egyik európai vállalati kötvényalapjának a kezelője, Anthony Fletcher tartotta, aki elmondta, hogy a várakozásaik szerint a nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés