Előfizetői tartalom

Jóval tovább tart egy cégvásárlás Amerikában

Portfolio
A nagy várakozások ellenére az amerikai M&A piac visszaesést mutatott 2013-ban, a dollármilliárdos tranzakciók száma éves szinten 20%-kal esett vissza. A Greenhill befektetési bank vezetője szerint a statisztikák elfedik a mélyben meghúzódó folyamatokat, a tanácsadók nagyon elfoglaltak, egyszerűen az adásvétel aláírására sokkal több időt kell szánni, mint korábban. Két oka van a nyomott piaci hangulatnak, egyrészt a válság jóval mélyebb, a kilábalás a gazdaságban is csak nagyon lassan megy, másrészt a részvénypiaci szárnyalás sok vásárlót kivárásra sarkallt - írja a CNBC.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Az amerikai M&A piaci aktivitás 2013-ban eddig visszaesést mutatott a tavalyi évhez képest, a Greenhill amerikai befektetési bank vezetője, Scott Bok elmondta, hogy az év eleje óta a bejelentett dollármilliárdos tranzakciók száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés