Előfizetői tartalom

Vesztett a guru a kosárlabda csapatért vívott harcban

Portfolio
Komoly versengés indult az utóbbi időben a Sacramento Kings franchise-ért, a jelenlegi tulajdonos George Maloof-ot ugyanis kaliforniai és seattle-i befektetők is megkörnyékezték. Hónapokkal ezelőtt úgy látszott, hogy a csapatnak költöznie kell, azonban az NBA tulajdonosok úgy döntöttek nemrég, hogy nem lehet a városból elvinni a csapatot. Most pénteken pedig azt is bejelentették, hogy a technológiai guru, Vivek Ranadive vezetette gárda veszi meg a franchise 65%-át. A rivális befektetői kör, a híres hedge fund vezér, Chris Hansen vezetésével csalódott lehet, pedig közel voltak ahhoz, hogy felélesszék a Seattle SuperSonics-ot - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! A hónapok óta tartó hercehurcának vége, az amerikai profi kosárlabda csapat, a Sacramento Kings tulajdonosa döntött, és helyi befektetőknek adja el a franchise-t, pedig sokan már azt hihették, hogy a csapat Seattle-be költözik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés