Előfizetői tartalom

A fogadóirodáért folytatott harcot feladta a CVC

Portfolio
Egy hónappal ezelőtt tett nyilvános ajánlatot az angol Betfair fogadóirodára a CVC Capital Partners magántőke óriás, igaz a 8,8 fontos részvényenkénti ajánlatot kétszer is megemelték egészen 9,5 fontra, azonban a cég elutasította az ajánlatot. A Betfair 2010 óta van a tőzsdén, 13 fonton debütáltak, azonban a folyamatos esés miatt egy hónappal ezelőttre 7 fontra esett az árfolyam. A tulajdonosok 10 font feletti ajánlattal lettek volna elégedettek, ezt viszont a CVC nem adta meg, és mivel a stratégiában sem tudtak egyet érteni, ezért a tranzakcióra nem került sor - írja a Reuters.

Hasonló témákról is szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Az európai magántőke óriás CVC Capital Partners és az angol fogadóiroda és online fogadó tőzsde Betfair között régóta folyt az egyezetés, előbbi befektető fel akarta vásárolni a céget, az ügyletre azonban végül nem került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés